Devider Minggu Persekolahan 2020

Devider atau pembahagi minggu persekolahan 2020 ni sangat penting jika kita nak kemaskan fail atau buku rancangan mengajar (RPH) Tidaklah nanti berterabur semuanya, kan? Jadi kami sediakan devider minggu persekolahan 2020 ni untuk kegunaan cikgu-cikgu. Mohon sebarkan artikel ini supaya lebih ramai yang akan jumpa bahan ini nanti ya!

Font yang Digunakan

Jenis tulisan atau Font yang digunakan ialah HL Slapstick Comic font ini tidak dibekalkan terus kepada semua komputer. Cikgu-cikgu boleh muat turun melalalui laman DaFont. [Pautan]

Muat Turun Devider Minggu Persekolahan 2020

Format fail yang bakal dimuat turun adalah PDF, maka kualiti gambar akan jadi lebih baik dan cikgu tak perlu muat turun satu per satu gambar. Pembahagi 43 minggu telah dihimpun dalam satu fail.

• Format : Dokumen PDF (Portable Document Format)
  • Saiz cetakan yang sesuai:
  • Saiz fail: 13.8 MB
label minggu persekolahan negeri kumpulan A dan Kumpulan B

Facebook dan Telegram GengSekolah.Com

Jom terus menyokong kami dengan Like Fanpage Facebook dan sertai Telegram Channel supaya kami lebih bersemangat untuk berkongsi bahan yang berkualiti! 😀