Poster Norma Baharu di Sekolah

GengSekolah.Com buat pertama kalinya mengambil inisiatif membekalkan poster untuk kegunaan sekolah. Permulaannya, dengan mengambil kira serangan pendemik, kami bekalkan poster Norma Baharu di Sekolah.

Buat guru-guru atau ibu bapa yang ingin mencari poster yang sesuai dengan kualiti dan grafik yang menarik, boleh pertimbangkan produk ini.

Tidak lagi perlu buat carian, cetak, laminate untuk poster kelas, dapatkan banner ini untuk penjimatan masa.

Banner Poster Norma Baharu di Sekolah

Kami menyediakan Banner Poster Norma Baharu di Sekolah untuk tempahan. Poster ini memberi peringatan tentang:

• Pemeriksaan suhu badan
  • Penggunaan pelitup muka
  • Kekerapan mencuci tangan
  • Mengelakkan 3S: sesak, sempit dan sembang dekat
  • Kekalkan kedudukan meja.
  • Larangan berkongsi barang peribadi
  • Rawatan sekiranya bergejala

Perincian Poster adalah seperti berikut:

• ? Banner Tebal 380gsm
  • ? 1x2ft
  • ? 8 PCS

Buat tempahan melalui: laman belian atau sekiranya mempunyai sebarang pertanyaan, ajukan melalui Telegram @bannergengsekolah.

Semoga bermanfaat untuk semua.

1 thought on “Poster Norma Baharu di Sekolah”