Semak Keputusan MRSM Tingkatan 1 2020

Setiap murid atau ibu bapa pastinya mengimpikan Maktab Rendah Sains Mara (MRSM) sebagai tempat untuk menyambung pelajaran. Jika tidak semua, mungkin sebahagian besar. Geng Sekolah mengucapkan selamat maju jaya buat semuanya. Ibu bapa boleh semak keputusan kemasukan MRSM anak-anak melalui pautan berikut:

Bermula 15 Disember 2020 sehingga 17 Disember sahaja.

Tawaran Kemasukan ke MRSM (Berjaya)

Selain menyemak, ibu bapa perlu memberikan maklumbalas penerimaan melalui sistem semakan tawaran. WAJIB buat Pengesahan TERIMA / TOLAK sebelum jam 5.00ptg pada 17 Disember 2019. Calon yang tidak membuat pengesahan dalam tempoh yang ditetapkan dianggap MENOLAK TAWARAN MRSM.

Tawaran Kemasukan ke MRSM (Tidak Berjaya)

Calon tidak berjaya pula boleh buat rayuan online. Hanya rayuan online sahaja yang akan dipertimbangkan untuk pengambilan seterusnya jika ada kekosongan.

1 thought on “Semak Keputusan MRSM Tingkatan 1 2020”